dimecres, 17 de setembre de 2008

PETIT FESTIVAL 2008

per Professor Spontex


Hi havia una vegada un poble de més de 30.000 habitants. Malgrat tan nombrosa població, la seua vida social es reduïa a processons, patxanga, empedraos, patxanga, farlopa, patxanga, falles, farlopa i, sobretot i per damunt de tot, bous al carrer. D'aquesta última variant d'entreteniment ens ocuparem més endavant al blog, concretament dels videos de l'estil "Las mejores cogidas del 2007", pel seu contingut fantàstic, terrorífic i tercermundista...

Afortunadament, a La Vall d'Uixó (sí, obviàment parlavem de la Vall) també s'organitza un festival cultural on al llarg de tres dies es poden veure concerts, teatre, dansa, exposicions i cinema. Per increible que parega, aquesta iniciativa és conduïda per un reduït grup de gent que organitza el festival valent-se de la iniciativa privada i amb la oposició ferma del partit governant. Viure per a veure.

Per la temàtica d'aquest blog, no podem deixar de recomanar l'assistència a la marató de ciència-ficció dels anys 50 que es farà el dissabte 20 de Setembre al Parking de Sant Josep. No sols per la importància dels tres mega-clàssics que es projectaran ("La Mujer y el Monstruo", "El Increible Hombre Menguante" i "Planeta Prohibido"), sinó perquè podreu veure-les al seu entorn ideal: un autocine. Sí, amics, i a més la primera d'elles es projectarà en 3 dimensions.

Si encara no teniu prou amb açò, podeu fer una ullada a la pàgina web:

www.petitfestival.org

Descobriu totes les activitats d'un cap de setmana irrepetible. I aquest adjectiu, per desgràcia, potser no siga una metàfora...

4 comentaris:

Perdidiiiiiicos team ha dit...

Professor Spontex, con su permiso publico su bonita historia en el blog Perdidicos, mediante un link.
Ánimo y arriba el 3D!

Próximamente en sus pantallas: La mujer "monstruo" Cara Bolso. Ésta sí q va a dar miedo!!

Fdo. La Profesora Piedra Pómez

caotico_jq ha dit...

Jeje... moltes gràcies.

Per cert, la setmana que ve me'n vaig al festival de Sitges. Això hi ha que comentar-ho!! Tú vas?

Besets

ULTRAMORTS ha dit...

Hola caotico,

Supose que et referiràs al meu company Doctor Scrotus, però igualment tots dos anem a Sitges :)

Professor Spontex

pisterec ha dit...

Si no hubiera cogido la bufa que cogí en los conciertos del viernes, hubiera acudido a primera fila con coche o sin él para tragarme a gusto las tres pelis. Al final tuve que domir más de 36 horas y la resaca y el tremoló me duró hasta el martes.
Ayyyy, esos sol y sombras!!!!! ¿y del calimocho qué me dices?, ayyyyy!!!!!